Появи се още информация за OnePlus Watch

Offnews Последна промяна на 18 март 2021 в 06:47 5885 0

OnePlus-Watch-800x450

OnePlus вече потвърди, че ще пусне първия си интелигентен часовник, заедно със серията OnePlus 9 на 23 март. Въпреки че името на устройството все още не е известно, всички го наричат OnePlus Watch.

Сега, броени дни преди премиерата му, в интернет пространството се появи още информация за спецификациите му. Тя идва от Pricebaba и Ишан Агарвал. Всъщност, докато компанията все още не е обявила нищо официално, вече знаем почти всичко за OnePlus Watch.

Часовникът ще е с кръгъл циферблат с размер 46 мм. и ще се предлага в два цвята – черен и сребрист. Той ще е сертифициран с рейтинг IP68 за водо и прахо устойчивост. Това означава, че сред фитнес функциите му ще има и такава за проследяване на показателите при плуване.

Паметта на часовника ще е 4 GB, а в изтичането се посочва, че той ще предлага автоматично откриване на тренировки, проследяване на съня, мониторинг на сърдечната честота, следене на стреса и прочие. Ще има и сензор за SpO2, както и множество режими за следене на активността.

OnePlus Watch ще даде възможност на притежателите си да извършват или отговарят на обаждания, да получават известия и да контролират музиката на своя смартфон. Ще има и още една любопитна опция – дистанционно управление за OnePlus телевизори.

Наред с това идва и Warp Charge на компанията, но какъв вид бързо зареждане ще се предлага по отношение на часовника, все още не е известно. Твърди се, че Warp Charge ще позволява използването на OnePlus Watch една седмица само с двадесет минутно зареждане.

Можем да предположим, че устройството ще използва WearOS, но няма и дума за процесора, който ще го захранва.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !