Появи се нова информация за OnePlus 10 и OnePlus 10 Ultra

Offnews Последна промяна на 04 май 2022 в 06:28 398 0

oneplus

Докато OnePlus 10 Pro вече е достъпен извън Китай, останалите два модела от серията - OnePlus 10 и OnePlus 10 Ultra, все още се очакват. И въпреки, че компанията не е потвърдила нищо официално, сега имаме нова информация от надежден източник.

Йогеш Брар се включи, за да освежи слуховете за двата модела. Що се отнася до OnePlus 10, информацията не е толкова мното. 6.7 инчовият модел все още няма конкретна дата на пускане и такава е почти невъзможно да се предвиди.

Интересното е, че в предишен доклад на Digit.in се твърди, че OnePlus все още не е решила дали да използва новия чип Snapdragon 8 Gen 1+ или Dimensity 9000. Брар обаче предполага, че и двата варианта са в процес на разработка за различни пазари.

Още по-интересно е, че флагманът OnePlus 10 Ultra е навлязъл във фазата на тестове на компанията и фокусът е върху камерите и новия чип Snapdragon 8 Gen 1+. За него няма много информация, но е ясно, че това ще е топ-моделът в серията.

Брар потвърждава наличието на перископна камера на първия по рода си Ultra смартфон на компанията, което веднага би го отличило от вече страхотния OnePlus 10 Pro. Не една от големите компании в бранша вече използва технологията за топ-моделите си през последните години, за да донесе ненадминато увеличение.

Ако се вярва на тази прогнози, мистериозният OnePlus 10 Ultra ще бъде представен през август или септември. Най-вероятно дебютът му ще бъде предшестван от премиерата на OnePlus 10 и няколко устройства от серията Nord.

Първи от последната категория ще е OnePlus Nord 2T, който първоначално трябваше да излезе през април, а сега се очаква през втората половина на май. Това несъмнено ще е достъпно устройство с чип Dimensity 1300, което може да бъде последвано от още модели от среден клас с чипове като Dimensity 8000 и Snapdragon 888, или Snapdragon 7 Gen 1 до края на годината.

Несъмнено продуктовата линия на OnePlus излиза по доста заплетен начин, но според слуховете компанията планира да пусне много устройства тази година – над 15. Предстои да видим доста интересни неща до края на годината.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !