Появи се нова информация за бъдещия Surface Pro 8

Offnews Последна промяна на 20 септември 2021 в 06:00 247 0

surfacepro8.0

Microsoft насрочи своето хардуерно събитие, посветено на Surface за тази сряда – 22 септември. Ново изтичане обаче, разкрива какво точно се очаква да представи компанията.

Twitter акаунтът Shadow_Leak публикува снимка на Surface Pro 8, която изглежда е от страница за продажба на дребно. Освен това той твърди, че Surface Pro 8 ще се доставя с нов 13 инчов 120 Hz дисплей с тесни рамки и два порта Thunderbolt.

Всъщност още миналата седмица The Verge съобщи, че Surface 8 Pro ще се доставя без USB-A портове, в полза на USB-C и Thunderbolt. Освен това в статията се споменаваше, че Microsoft тества 120 Hz дисплей за устройството.

Изтеклото изображение потвърждава тези спецификации, чиито източници са запознати с плановете на компанията. Освен това то разкрива, че Microsoft преминава към сменяеми SSD дискове за Surface 8 Pro.

Това съвпада със Surface Laptop 4, Surface Pro X и Surface Pro 7 plus за бизнеса. Сменяемите дискове ще улеснят най-вече бизне потребителите.

Както вече официално стана ясно, компанията ще проведе своето хардуерно събитие Surface на 22 септември. Очаква се гигантът да обяви Surface Pro 8, Surface Go 3, нов Surface Book 4, актуализиран Surface Pro X и наследник на работещият с Android Surface Duo.

Ако това изтичане е точно, Surface Pro 8 може да е звездата на събитието. Pro е едно от най-издръжливите Surface устройства на Microsoft, но и едно от най-консервативните със сравнително малко промени. Новият модел може да съживи серията Pro и да се конкурира с по-новата вълна разглобяеми и лаптопи две в едно.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !