Подробните спецификации на камерата на Google Pixel 6 се появиха предпремиерно

Offnews Последна промяна на 27 септември 2021 в 07:04 263 0

Google-Pixel-6-launch-teaser-1024x481

Google Pixel 6 и 6 Pro ще дебютират съвсем скоро, а много от техните спецификации вече са известни. Сега се появиха подробности и за камерите на предстоящите устройства, заедно с възможните функции.

Според XDA Developers, тройните задни камери на Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro се смятат за комбинация от 50 мегапикселовия сензор Samsung GN1, 12 мегапикселов ултраширок Sony IMX 386 и 48 мегапикселов Sony IMX 586 4х телефото, който ще е само за Pro модела. За предната камера на Pixel 6 се казва, че ще е с 8 мегапикселов сензор, докато Pixel 6 Pro ще разполага с 12 мегапикселова селфи камера със сензор Sony IMX663.

Освен това в публикацията се посочва, че предната камера е широкоъгълен обектив, а Pixel 6 Pro поддържа 0.7х и 1х нива на мащабиране. Що се отнася до възможностите за запис на видео, Pixel 6 Pro поддържа 4К видео запис при 60 кадъра в секунда от основната камера и 4К при 30 кадъра в секунда от другите две камери.

Отделно от това за възможните функции на камерата в серията Pixel 6 се посочва, че включват ръчно регулиране на баланса на бялото, магическа гума, размазване на лицето, заключване на сцена, поддръжка за използване на Bluetooth микрофон по време на запис, светлинен таймер, размазване при движение, често повтарящи се лица и много други.

Освен всичко това, двете устройства ще се захранват от собствения чип Tensor на Google, за който се предполага, че ще бъде произвеждан от Samsung. Що се отнася до дисплеите им, очаква се те да са LTPO с променлива честота на опресняване.

Стартът на серията Pixel 6 е съвсем скоро, според последните слухове той ще се състои на 5 октомври. Това означава, че съвсем скоро ще получим потвърждение за датата, както и още много подробни изтичания за предстоящите устройства на Google и техните възможности.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !