Poco M3 Pro 5G ще е с чипсет Dimensity 700

Offnews Последна промяна на 14 май 2021 в 10:55 5522 0

Poco M3 Pro 5G

Наскоро от Poco разкриха, че на 19 май ще представят най-новия си смартфон. Става дума за Poco M3 Pro 5G.

Междувременно научаваме, че устройството ще използва чипсет Dimensity 700, а не Snapdragon чип от Qualcomm. На този етап няма официални данни за останалите параметри на устройството.

Свидетели сме обаче на негови изображения, които показват интересен дизайн. Екранът ще е с отвор за селфи камерата, а телефонът ще се предлага в поне три цвята, син, жълт и черен.

Интерес прави дизайна на гърба, а там виждаме правоъгълна секция на основната камера, която е поставена в по-голяма зона с черен цвят в горния ляв ъгъл. Наличието на четец на отпечатъци отстрани на корпуса подсказва за избора на LCD панел в дисплея.

Според слуховете Poco M3 Pro 5G ще представлява ребрандиран вариант на Redmi Note 10 5G, но с различен дизайн. Ако това се оправдае, сред параметрите му ще са 6.5-иночв Full HD+ екран с честота на опресняване 90Hz.

Основната камера може да включва 48-мегапикселов сензор в тройната основна камера, 8MP селфи камера и батерия с капацитет 5000 mAh с мощност на зареждане до 18W. Дебютът на модела наближава и съвсем скоро ще научим всички подробности.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !