Poco F4 GT ще предложи 4560 mAh батерия

Offnews Последна промяна на 15 февруари 2022 в 07:27 430 0

k50 gaming

Предстоящият Poco F4 GT премина редица сертификации преди пускането си на пазара – FCC, IMEI, EEC и TUV. Всички те разкриват, че телефонът ще стартира с MIUI 13, най-новата итерация на потребителския интерфейс на Xiaomi.

Освен това Poco F4 GT ще има 4560 mAh батерия, разделена на две клетки, което значи, че има поддръжка на някакъв вид бързо зареждане. Устройството ще предложи също така и Hi-Res Audio, а в кутията му ще намерите адаптер за зареждане, USB-C кабел, игла за изваждане на SIM картата, калъф и аудио адаптер Type-C to 3.5 mm, което значи, че то няма да има 3.5 мм жак за слушалки.

Redmi K50 Gaming, известен още като Poco F4 GT извън Китай, идва с номер на модела 21121210G, като G означава “глобален”, докато C е “за китайския пазар”. Има и модел C, който най-вероятно ще дебютира под името Redmi K50 Gaming и за който вече сме чували резица слухове.

Това, че едно и също устройстов ще се продава под различни имена на различните пазари, не е изненада. Същото се случи миналата година, когато Poco F3 GT се появи като Redmi K40 Gaming в Китай.

Сертификатите на Poco F4 GT не разкриват повече подробности, но Redmi вече спомена, че K50 Gaming идва с 64 мегапикселов IMX686 сензор на Sony за основната си камера, докато селфи камерата ще използва 20 мегапикселовия Sony IMX596. Други потвърдени функции включват FHD+ OLED екран със 120 Hz честота на опресняване, 480 Hz семплиране при докосване и Gorilla Glass Victus отгоре.

Ще има поне две цветови версии – сребристо и синьо. K50 Gaming ще бъде обявен на 16 февруари, което означава, че и премиерата на Poco F4 GT няма да закъснее.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !