Плановете на Apple за следващото поколение смарт часовници включват наследник на Apple Watch SE и изцяло нов подсилен модел

Offnews Последна промяна на 07 декември 2021 в 06:37 178 0

apple_watch_Se

Apple Watch SE дебютира на 15 септември 2020 година като по-достъпна опция за онези потребители, които не искат да харчат много средства за най-новата премиум итерация Apple Watch. Или като чудесна алтернатива за онези, които искат да следят дейността и местоположението на децата си, благодарение на семейната настройка.

Най-новите слухове сочат, че той ще получи ъпгрейд през 2022 година. Според Марк Гурман от Bloomberg, Apple ще обнови своята гама Apple Watch SE с нов модел следващата година, като ще добави и изцяло нов модел с подсилен дизайн, насочен към спортуващите.

Текущата версия на Apple Wathc SE изглежда идентична със Serires 6, но липсват някои премиум функции като винаги включен дисплей, ЕКГ и сензор за измерване на кислорода в кръвта. Според информацията неговият наследник може да получи някои промени в дизайна, за да прилича повече на моделите от висок клас.

Освен това изглежда, че Apple може да стигне по-далеч в промените и да добави изцяло нов подсилен модел часовник, чийто корпус да е издръжлив при екстремни условия. Целта на този модел е да привлече спортуващите потребителит, които до сега не са закупили Apple Watch заради липсата на издръжливост.

Както може би си спомняте, преди премиерата на Apple Watch Series 7, някои източници твърдяха, че часовникът ще получи пълен редизайн и плоски ръбове, подобни на тези на новите модели iPhone. Това така и не се сбъдна, но може би ще се случи с Apple Watch Series 8, SE и новия подсилен модел, както и да се нарича той.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !