Pixel Buds Pro са първите TWS слушалки на Google с ANC

Offnews Последна промяна на 12 май 2022 в 12:02 788 0

Pixel Buds Pro

Google представи нови изцяло безжични слушалки. Pixel Buds Pro са първият модел на компанията с технология за активно шумопотискане (ANC), като скоро ще поддържат и пространствен звук.

Слушалките използват специализиран 6-ядрен звуков чип и алгоритми на Google. Има и 11-милиметрови специално разработени говорители. Освен това е добавена функционалност за автоматично регулиране на еквалайзера.

https://youtu.be/BO4f4dpIRUU

при намаляване на звука се засилват басите. Има и сензорно управление на някои функционалности, включително плейбека. Налична е сертификация IPX4, което означава, че ще издържат при потене по време на тренировка.

Чрез нова функционалност наречена Silent Seal, Pixel Buds Pro могат да се адаптират към ухото за максимална ефективност на ANC. Слушалките могат и да следят налягането в ушния канал. Налична е и възможност за едновременна връзка с две устройства.

Има още бърз достъп до Google Assistant и възможност за превод в реално време между 40 езика. Друга функционалност е режимът Transparency, който пропуска околния шум. По данни на компанията слушалките издържат до 11 часа с един заряд без ANC и 7 часа с ANC.

Кейсът дава допълнителен заряд, като самият той се зарежда и безжично. Pixel Buds Pro ще са налични от края на юли с цена 200 долара в цветове Coral, Lemongrass, Fog и Charcoal.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !