Pixel 5a се появи в нови рендери

Offnews Последна промяна на 23 февруари 2021 в 07:52 5950 0

pixel-5a-onleaks-voice-800x504

Бъдещият смартфон Pixel 5a на Google се появи в нови рендери, показващи познат дизайн и подобрена настройка на задната камера.

Устройството ще наследи Pixel 4a, а рендерите са предоставени от OnLeaks и Voice. Отпред то има същия изчистен дизайн като Pixel 4a – тънки рамки, забележима брадичка и перфорация за селфи камерата в горния ляв ъгъл. Твърди се, че OLED дисплеят ще е с размер 6.2 инча и разделителна способност FHD+, но не е ясно дали Pixel 5a ще направи скок до 90 Hz честота на опресняване, или ще се придържа към традиционните 60 Hz, като предшественика си.

Отзад виждаме квадратна формация на камерата със заоблени ъгли, две лещи и LED светкавица. Това е ъпгрейд, спрямо единичната камера на Pixel 4a. Информацията не навлиза в детайли за хардуерните подобрения на камерата, но вторият модул вероятно е ултраширокоъгълен. Като имаме предвид склонността на Google да използва един и същ хардуер, можем да предположим, че сензорите ще са 12 мегапикселов основен и до 16 мегапикселов ултраширок.

Задният панел е unibody и отново е изработен от пластмаса с физически сенозр за пръстови отпечатъци, който се грижи за удостоверяването. Pixel 5a запазва 3.5 мм. жак за слушалки и има стерео високоговорители.

Google посочва, че той ще е с 2.3 мм. по-висок, с 0.8 мм. по-тесен и с 0.6 мм. по-дебел от Pixel 4a 5G.

За съжаление липсва информация за останалите спецификации, като процесор, капацитет на батерията, памет и т.н. Като се има предвид стартовата рамка на Pixel 4a, можем да очакваме, че Pixel 5a ще дебютира някъде около август тази година, заедно с първата стабилна версия на Android 12.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !