Philips представи монитор със сигурна уеб камера и хибриден USB докинг

Offnews Последна промяна на 07 февруари 2021 в 10:10 6518 0

monitor Philips 243B1JH

Холандската технологична компания Philips представи новия си монитор за бизнес цели Philips 243B1JH. Моделът е с 60,5 см. диагонал и се отличава с хибриден USB докинг, който опростява значително свързването. Т.е. един двоен USB кабел с Type C и A конектори за видео, Ethernet, зареждане (до 100W) и DisplayLink.

Нарастващият брой технологични продукти и решения днес прави организацията на работното място все по-трудна задача. От Philips Monitors са решили да се справят с този проблем чрез технологията за USB докинг. Тя осигурява универсално репликиране на портовете за лесна и пълноценна връзка. Новият Philips 243B1JH предлага хибриден USB докинг с USB-C и USB-A портове.

USB-C е тънък, симетричен конектор, който позволява лесно свързване с един кабел, бърз трансфер на данни и възможност за зареждане на лаптоп директно от монитора (с мощност до 100W). USB-A с DisplayLink позволява използване с който и да е лаптоп. Освен това вграденият RJ-45 Ethernet осигурява по-добра сигурност на данните и DisplayPort изход за лесно свързване на още монитори по веригата. DisplayPort изходът дава възможност за включване на други дисплеи с висока резолюция само с един кабел от компютъра към първия екран. Това помага за поддържането на подредено бюро, което не е претрупано с кабели.

Philips 243B1JH разполага с IPS LCD дисплей, който се характеризира с широки ъгли на видимост от 178/178 градуса, кристални изображения и живи цветове с висока точност и консистентна яркост. Това е особено важно при работа в екип пред един монитор: по този начин е възможно да се постигне перфектен изглед от почти всякакъв ъгъл, без да се компрометира качеството на изображението. Освен това моделът предлага режима Philips LowBlue и технологията Flicker-Free и има сертификат TÜV Rheinlend.

По отношение на сигурността изскачащата уеб камера на новия монитор предлага усъвършенствани сензори за лицево разпознаване Windows Hello, което позволява на потребителите да се вписват в Windows устройства за по-малко от две секунди. Това е около три пъти по-бързо от въвеждането на парола.

Моделът отговаря на редица стандарти за защита на околната среда и има сертификати като EnergyStar 8.0, EPEAT1, TCO Certified Edge и RoHS. Вграденият PowerSensor засича присъствието на потребителя и настройва яркостта на монитора в резултат (намалява яркостта, когато потребителят не е пред екрана). Това води до по-дълъг живот на продукта и спестява до 80% енергия. В допълнение, мониторът е снабден с LightSensor, който автоматично настройва яркостта на картината, за да пасва на светлинните условия в помещението при минимално потребление на енергия.

Мониторът Philips 243B1JH е наличен у нас от февруари на крайноклиентска цена от 817 лв. с ДДС.

monitor Philips 243B1JH back

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !