Philips GoPix 1: джобен проектор, осигуряващ изображения с размер до 75 инча

Offnews Последна промяна на 24 октомври 2021 в 10:59 248 0

Philips GoPix 1

Състоя се официалният анонс на портативния проектор Philips GoPix 1 от клас DLP LED. Продажбите на компактното джобно устройство стартират на 20 ноември тази година при цена почти 300 щ. долара.

Малкото устройство се базира на необявен модел система върху чипа на Texas Instruments. Габаритните размери са само 78,2 × 120 × 18 мм, а теглото на компактния проектор е едва 245 грама.

Миниатюрният проектор може да формира изображение с размер от 10 до 75 инча по диагонал на разстояние от 80 до 200 см от стената или екрана. Резолюцията на изображението е 854 х 480 пиксела при съотношение на страните 16:9.

Устройството осигурява контраст, които се изразява чрез съотношението 600:1. Технологичното време на живот на светодиодния излъчвател на светлина достига 20 хиляди часа. Налични са Mini HDMI конектор и два USB Type-C порта, единият от които се използва за подаване на захранването.

Проекторът има говорител с мощност 3 W и интегрирана акумулаторна батерия, капацитетът на която е достатъчен за максимум два часа непрекъснато гледане на видео.

В комплекта е поставено дистанционно, USB Type-C кабели, Mini HDMI — HDMI преходник и статив. Прилагат се модели само с черен цвят на корпуса.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !