Palm Buds Pro предлагат активно шумоподтискане на цена от 99 долара

Offnews Последна промяна на 27 октомври 2021 в 06:34 213 0

Palm-Buds-Pro-1

Palm не е известна със създаването на аудио продукти, но сега компанията обяви първите си безжични слушалки Buds Pro, които предлагат активно шумоподтискане на цена от 99 долара.

Palm се завърна в бизнеса със смартфони през 2018 година с малък Android модел, който имаше за цел да работи като втори телефон, когато искате да се разсейвате по-малко. Сега, след като ги рекламира преди няколко седмици, компанията пусна и първите си безжични слушалки.

Дизайнът на Palm Buds Pro е създаден от бивши дизайнери на Beats By Dre и Samsung и на пръв поглед изглежда много подобен на този на AirPods Pro на Apple. Слушалките се предлагат с три комплекта накрайници за уши, които помагат на потребителите да регулират размера според нуждите си.

Palm обещава Buds Pro да издържат 4.5 часа с едно зареждане с активиран ANC или 5.5 часа, ако функцита е изключена. Кутийката има батерия с капацитет 400 mAh и може да осигури на слушалките още 24 допълнителни часа време за възпроизвеждане, преди да се наложи дозареждане.

Слушалките поддържат бързо сдвояване с Android устройства и са устойчиви на вода и пот със сертификат IPX4, което означава, че ще оцелеят, ако ви навали дъжд или ги носите във фитнес залата- Те поддържат също така и гласови асистенти – Siri и Google Assistant.

Ако всичко това ви звучи прекрасно, трябва да знаете, че в момента Palm продава Buds Pro само за 99 долара. Цената е валидна за предварителните поръчки, а когато бъдат пуснати официално в продажба на 9 ноември, те ще струват 129 долара. Поръчките вече са активни в САЩ, Канада и други региони.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !