Още рендери на OnePlus 9 се появиха онлайн

Offnews Последна промяна на 16 март 2021 в 06:12 6144 0

Expect-insane-OnePlus-9-Pro-5G-charging-times-Americas-fastest

OnePlus 9 може да стартира в три цвята - Stellar Black, Arctic Sky и Winter Mist. Премиерата му се очаква на 23 март, но благодарения на слухове и изтичания, вече знаем почти всичко.

Миналата седмица Winfuture.de сподели изтекли изображения на OnePlus 9/9 Pro, които ни дадоха възможност да видим част от предстоящите цветови опции. Сега Ишан Агарвал сподели още рендери, които потвърждават вече известните цветове.

Новите рендери на Pro версията обаче, разкриват други разцветки - Astral Black, Morning Mist и Pine Green. Докато основният модел изглежда с плосък дисплей, то Pro се придържа към извитите ръбове. Според слуховете обаче, марката може да премине към пластмасова рамка.

Говори се, че OnePlus 9 ще е оборудван с 6.6 rинчов FHD+ AMOLED дисплей с честота на опресняване 120 Hz. За разлика от него, OnePlus 9 Pro ще разполага с 6.67 инчов AMOLED QHD+ панел със същата честота на опресняване.

И двете устройства ще бъдат доставяни с до 12 GB LPDDR5 RAM и до 256 GB вградена памет и е много вероятно да се захранват от Snapdragon 888. Що се отнася до камерата, OnePlus 9 може да има два 48 мегапикселови сензора, като единият от тях ще снима 12 мегапикселови изображения, а другият ще е ултраширок. Може да има и друга камера, под формата на телеобектив.

За Pro модела в серията се говори, че ще има четворна задна камера с 48 мегапикселов IMX789 сензор на Sony, придружен от 50 мегапикселов IMX766 ултраширок, 8 мегапикселов телефото и 2 мегапикселов за дълбочина.

Камерите на двата модела ще поддържат режим Hasselblad Pro, който ще донесе калибриране на сензора за пръв път в смартфон.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !