Още изображения на серия Samsung Galaxy S21

Offnews Последна промяна на 18 декември 2020 в 13:37 4214 0

Untitled

Всички индикации сочат, че Samsung се готви да представи новата си флагманска серия смартфони Galaxy S21 през януари, като слуховете подсказват, че това може да стане на 14 януари.

Междувременно лийкърът Ивеън Блас споделя изображения на всичките модели от бъдещата серия. Стандартният Galaxy S21 ще се предлага в бял, сив, лилав и розов цвят. Той най-вероятно ще предложи плосък AMOLED екран с диагонал 6.2 инча.

Основната камера ще е тройна и ще се състои от 12MP сензор, 12MP с ултраширокоъгълен обектив и 64MP с телефото оптика. Серията ще използва чипсет Snapdragon 888 или Exynos 2100 в зависимост от региона, но в Европа традиционно компанията залага на собствения си чип.

По-големият Galaxy S21 Plus споделя голяма част от параметрите си със стандартния модел. Той ще се предлага в същите цветове като изключим розовият. От компанията едва ли са доволни от факта, че миналогодишната Plus версия не предизвика очаквания интерес така, че ще е любопитно да видим какво ще е положението с бъдещото устройство.

Galaxy S21 Ultra ще се предлага само в черен и бял цвят. При него секцията с основната камера е доста голяма, като там е поставен и модул за лазерния автофокус. Според слуховете този модел ще работи със стилуса S Pen, но от изображенията не се вижда мястото, в което ще се поставя той.

Тук екранът е AMOLED с диагонал 6.8 инча и LTPO основа, каквато е налична и в Note20 Ultra. Освен това ни очаква батерия с голям капацитет и WiFi 6E.

За пореден път знаем почти всичко за бъдещите модели на компанията и то няколко седмиц преди официалната премиера. До 14 януари не остава много, а тогава ще научим и останалите детайли за новата серия Galaxy S.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !