Още данни за OnePlus 9 и 9 Pro

Offnews Последна промяна на 12 март 2021 в 13:02 7798 0

Untitled-3

Премиерата на новата серия смартфони OnePlus 9 наближава, а с това идва и поредната порция данни свързана с тях. Този път става дума за изображения на OnePlus 9 и Pro.

Освен това Главният изпълнителен директор на компанията Пит Лау сподели, че в серията ексклузивно ще бъде използван сензорът Sony IMX789. Междувременно двата модела се появиха и в Geekbench, а там виждаме наличието на 12GB RAM.

OnePlus 9 ще се предлага в син, черен и лилав цвят. Той ще има тройна основна камера, която е създадена в партньорство с Hasselblad. Екранът има 2.5D извивки от двете страни.

OnePlus 9 Pro от друга страна ще е с четворна камера, но екранът ще е подобен на този на стандартната версия, макар и с по-значителни извивки. Цветовите опции тук са бял, зелен и черен.

Той ще има 48MP сензор Sony IMX766 с ултраширокоъгълен обектив, а главният ще е Sony IMX789. Телефонът ще може да записва видео в резолюция 4K до 120 кадъра в секунда.

OnePlus 9 Pro ще има и режим Hasselblad Pro, който ще позволи заснемането на 12-битови RAW кадри. Това означава, че ще са налични 68.7 милиона цвята, което е с 64 пъти повече спрямо другите флагмани.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !