OPPO X 2021 няма да се появи скоро в магазините

Offnews Последна промяна на 08 март 2021 в 05:54 5910 0

Според продуктовия мениджър на компанията Нийл Монгер, OPPO X 2021 тепърва ще премине фазата на тестване и вероятно няма да се появи скоро в търговската мрежа.

На своето събитие INNO Day 2020 миналата година, OPPO ни показа своето виждане за сгъваемо устройство, наречено OPPO X 2021. Компанията разясни подробно как работи то в поредица клипове, разкриващи футуристичния телефон. Изглежда обаче, че той все още е на етап концепция и няма да стартира като реален продукт скоро.

“OPPO вярва, че продуктите се предлагат на пазара само когато отговарят на наистина строг процес на тестване. В момента все още не сме превели устройството през него”, разказва Монгер. “То беше показано само, за да демонстрираме нашите иновации и подход към новите технологии, да покажем какво може да е бъдещето на смартфоните в следващите години”.

Що се отнася до самото устройство, то предлага гъвкав 6.7 инчов OLED дисплей, а когато се разгърне – 7.4 инчов екран. Има страничен бутон, върху който можете да плъзнете, за да се разтегне, или сгъне, променяйки форм-фактора между таблет и смартфон.

OPPO е оптимизирала своята ColorOS, за да работи с допълнителното пространство на екрана, а освен това има сензор за изображения и две ToF 3D камери отзад за AR/VR функции.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=e_g4A8dzrNo&feature=emb_logo

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !