OPPO Watch 2 ще бъде официално представен на 27 юли

Offnews Последна промяна на 21 юли 2021 в 05:51 6731 0

Oppo-Watch-2-official-teaser-800x533

OPPO пусна своя смарт часовник през март миналата година. Той се оказа доста успешен и сега компанията ще представи неговия наследник на 27 юли. Това става ясно от нов тийзър, който обаче не разкрива никакви подробности, освен датата.

Когато OPPO Watch дебютира, приликите между него и Apple Watch бяха наистина шокиращи. Сега предстои да разберем дали отново ще е така. Ако се съди по слуховете, новият модел часовник ще е само предефинирана версия и отново ще прилича на най-продавания смарт часовник в света.

OPPO не споделя информация за предстоящия OPPO Watch 2 и за съжаление тийзърът също не разкрива нищо полезно. JD.com обаче, вече листва часовника на своя сайт, като изброява цветовите опции и показва цялостния дизайн на устройството.

В списъка се споменава и друга полезна информация, като това, че ще се доставя с чипсет Apollo 4s и ще има вградена функция за управление на камерата и режим на игра. Не е ясно какво точно ще представлява гейминг режимът, така че ще трябва да изчакаме, за да разберем повече.

По-рано изтекли спецификации разкриха, че OPPO Watch 2 ще има чипсет Snapdragon Wear 4100, заедно с чип Apollo 4s. Той ще работи с ColorOS и ще има RTOS, за да удължи живота на батерията. Сред останалите изтекли спецификации са поддръжка на eSIM и LTE, 16 GB вградена памет и ново приложение OPPO Relax, нови циферблати и два размера – 42 и 46 мм.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !