Oppo Reno5 Marvel Edition е лимитиран модел за фенове

Offnews Последна промяна на 12 март 2021 в 15:44 5848 0

Screenshot 2021-03-12 153803

Преди няколко години Oppo пусна специален Avengers Edition на смартфона F11 Pro. Сега компанията анонсира и нов лимитиран модел.

Този път той е на Reno5 4G и за съжаление изглежда ще е достъпен само в Индонезия и то за избрани потребители. Той ще е наличен от 15 март с цена 320 евро.

За да се сдобият с Oppo Reno5 Marvel Edition потребителите ще трябва да получат код от специфични акаунти в Instagram. Всеки акаунт ще раздава кодове в определен ден.

Телефоните ще се продават ексклузивно през Tokopedia. Кодовете ще са лични и няма да могат да бъдат препродавани. Целият процес приключва до 31 март.

Oppo Reno5 Marvel Edition има специфичен дизайн на гърба с логото на Avengers. В комплект с него има и защитен кейс с логото на Marvel. Брандирани са и останалите аксесоари, включително зарядното, слушалки и иглата за отваряне на слота за карти.

Сред отличителните черти на телефона са екран с честота на опресняване 90 херца, технология за бързо зареждане при 50 вата и камера с 64-мегапикселов сензор. Устройството е базирано на чипсет Snapdragon 720G в комбинация с 8GB RAM и 128GB памет за файлове.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !