OPPO разкри официалния дизайн на OPPO Pad

Offnews Последна промяна на 22 февруари 2022 в 07:04 596 0

OPPO Pad Teaser image

Миналата седмица видяхме първото официално изглеждащо изображение на предстоящия OPPO Pad, за който се говори, че ще стартира заедно със серията Find X5 само след два дни. Сега компанията сподели тийзър, потвърждавайки видяното по-рано изображение на първия си таблет, а изтичане разкри някои от ключовите му спецификации.

Изображението беше публикувано в китайската социална мрежа Weibo. Въпреки, че не разкрива много, то сочи, че вероятно ще има две цветови опции на устройството с единична задна камера, което ще поддържа OPPO Pencil.

Digital Chat Station пък разкри някои от ключовите спецификации на таблета в отделна публикация. Според нея OPPO Pad ще има 10.95 инчов LCD екран с резолюция 2560 х 1600 пиксела и честота на опресняване от 120Hz. Таблетът изглежда идентичен с този, който видяхме преди няколко дни, а рамката му е минимална.

Устройството ще се захранва от чипсет Snapdragon 870 и се говори, че ще има 6 GB RAM. Селфи камерата му ще е 8 мегапикселова, разположена хоризонтално отпред, а задната ще е 13 мегапикселова.

OPPO Pad ще пристигне с четири високоговорителя с Dolby Atmos и ще поддържа OPPO Pen. Ще се захранва от мощна 8360 mAh батерия и според слуховете ще работи безпроблемно с други устройства на компанията, като съвместими смартфони.

Както вече споменахме, очаква се OPPO Pad да дебютира заедно със серията Find X5 на 24 февруари. Към тези устройства компанията най-вероятно ще добави и нови безжични слушалки и смарт часовник.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !