OPPO Find X3 Pro ще предложи макро обектив с 25х увеличение, който действа като микроскоп

Offnews Последна промяна на 03 февруари 2021 в 07:19 6194 0

Предстоящият флагман OPPO Find X3 Pro може да прокара нова тенденция със своята макро камера с 25х увеличение. Всъщност подходът на OPPO е познат от телемакро камерата на Poco F2 Pro, но тази ще е много по-мощна.

Според Евън Блас, OPPO Find X3 Pro ще е снабден с 3 мегапикселов макро обектив, чието 25-кратно увеличение позволява да бъде позициониран като “микроскоп” на устройството.

Инсайдерът не предлага допълнителни подробности за неговия механизъм, но идеята звучи познато, след като Poco F2 Pro разполага с 5 мегапикселова камера за телемакро, която по същество позволява на потребителите да заснемат макро кадри, без да се приближават твърде много до обекта, гарантирайки достатъчно светлина за остри и живи кадри.

В случая OPPO Find X3 Pro и неговата 3 мегапикселова макро камера ще позволят увеличение с коефициент 25х, при което ще могат да се уловят много повече повърхностни детайли.

Що се отнася до останалата част от хардуера на камерата, тя ще използва 50 мегапикселов основен сензор Sony IMX766 и 13 мегапикселов телефото с 2х оптично увеличение. Рендери разкриха уникален поглед върху гърбицата на камерата, която изглежда плавно се издига над задния панел, вместо да е обособена като отделен масив.

Очаква се OPPO Find X3 Pro да предложи Snapdragon 888 и 6.7 инчов 1440 х 3216 пиксела 120 Hz OLED дисплей. Батерията му ще е с капацитет от 4500 mAh и поддръжка на 65 W SuperVOOC 2.0 жично и 30 W безжично зареждане VOOC Air. Устройството ще дебютира следващия месец, заедно с Find X3 Neo и Find X3 Lite.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !