OPPO F21 Pro 5G пристига в атрактивни цветове

Offnews Последна промяна на 14 април 2022 в 07:18 637 0

oppo f21 pro 5g

OPPO обяви своята серия смартфони F21 Pro в Индия. Гамата съдържа два модела – F21 Pro 5G и F21 Pro 4G.

Въпреки, че имат подобни имена, устройствата идват с някои разлики в дизайна и разцветките. 5G моделът е ребрандирана версия на Reno 7 Pro 5G и един от ключовите аспекти в дизайна му са Dual Orbit Lights, които подчертават известията с LED светлини.

Цветовите опции на F21 Pro 5G са Rainbow Spectrum и Cosmic Black. Докато и двете версии разполагат със стъклен заден панел, там също има малка разлика.

В зависимост от ъгъла, под който пада светлината, моделът Rainbow Spectrum на F21 Pro 5G отразява различни цветове. Както подсказва самото име, можете да видите цветовете на дъгата.

От друга страна F21 Pro 4G също имачерен модел със стъклен заден панел, но оранжевият вариант е уникален в цялата серия. Той се отличава с кожено покритие от фибростъкло, или с други думи изкуствена кожа, която изглежда първокласно и се усеща добре в ръката.

F21 Pro 4G също е ребрандирана версия на Reno 7 Pro 4G, така че настройката на камерата му е малко по-различна от F21 Pro 5G, но все пак предлага ефекта Orbit Light. Явно този път компанията е заложила на дизайна и естетиката.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !