Опитаха се да продадат бъдещия OnePlus 9 5G в eBay за 6000 долара

Offnews Последна промяна на 29 декември 2020 в 06:56 4187 0

OnePlus 9

Все още остават няколко седмици до премиерата на следващия флагман на OnePlus, но това не попречи на слуховете за него, които ни дадоха представа за почти всичките му характеристики. Наскоро PhoneArena публикува и снимки на OnePlus 9 5G, които разкриха и дизайна му.

Отпред устройството изглежда не много по-различно от 8Т, със същата перфорация в горния ляв ъгъл на дисплея и без жак за слушалки. Изглежда дисплеят му ще е с малко по-заоблени ъгли, но е трудно да се определи, заради лошото качество на кадрите.

Това, което наистина е променено е задният панел на телефона. Обективите на камерата са разположени в метален пръстен, имитирайки последните модели iPhone. Предполага се, че OnePlus 9 ще получи 48 мегапикселов основен сензор, а някои скрийншоти свидетелстват, че устройството ще работи с новия Snapdragon 888 и 8/128 GB памет.

Дисплеят му ще е 6.55 инча и ще наследи предшественика си както по резолюция, така и по скорост на опресняване.

Интересното в цялата тази история обаче е, че снимките всъщност идват от eBay, където изглежда тестер се е опитал да продаде прототипа за 3000 долара. И това не е всичко, тъй като в последствие цената достига внушителните 6000 долара, което ясно показва големия интерес към OnePlus 9 5G. Дали обявата е реална, или не обаче, няма как да знаем.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !