OnePlus подготвя Хари Потър версия на часовника си

Offnews Последна промяна на 14 октомври 2021 в 12:50 215 0

opwhp

Преди няколко месеца се появи информация за това, че OnePlus подготвя тематична Хари Потър версия на смарт часовника си OnePlus Watch. Изглежда сме близо до премиерата му, тъй като индийският акаунт на компанията в Twitter официално загатна за него.

От компанията не споменават конкретно име за модела, но най-вероятно той ще се появи като OnePlus Watch Harry Potter Edition. В публикацията виждаме очертание на часовник с кожена каишка и логото на Hogwarts.

https://twitter.com/OnePlus_IN/status/1448197752639348740

Има и надпис който гласи следното: За поколение, което все още си спомня за магията. Адресът на промо страницата включва думи като hpwatch, като hp най-вероятно е съкратоено от Harry Potter.

OnePlus все още не дава много информация за новата версия на продукта, но предходни слухове сочат, че той ще има нов цвят, теми и шест ексклузивни циферблата. Те ще са на отделните раздели.

Не би трябвало да има разлика в хардуерно отношение. Това означава, че часовникът ще е с 139-инчов AMOLED екран и батерия с капацитет 402 mAh. Той може да проследява пулс, нива на кислород в кръвта, качеството на съня и различни видове тренировки.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !