OnePlus подготвя два модела в серия Nord

Offnews Последна промяна на 27 май 2021 в 16:03 4963 0

Screenshot 2021-05-27 160122

OnePlus се готви да представи два нови модела в серията си с по-достъпни смартфони Nord. Става дума за OnePlus Nord CE 5G и N200 5G, съобщава TechRadar. За това потвърждава пред изданието и Главният изпълнителен директор на компанията, Пит Лау.

OnePlus Nord CE 5G (Core Edition) ще представлява подобрена версия на миналогодишния Nord. Лау споделя, че са добавени редица функционалности за постигането на телефон с достъпна цена и подходящ за ежедневието.

Този модел ще бъде представен на 10 юни и ще бъде достъпен в Европа и Индия. Засега няма допълнителни данни за очакваната му цена. Възможно е обаче той да струва колкото оригиналния модел или дори да е по-евтин.

От компанията потвърдиха и за разработката на още едно устройство, а именно OnePlus Nord N200 5G. Този модел обаче ще бъде предназначен за пазарите в САЩ и Канада и ще бъде представен малко по-късно. Както подсказват наименованията на бъдещите телефони, те ще предложат 5G свързаност.

OnePlus Nord предлага добро съотношение между цена и параметри, като очакваме това да се повтори и с OnePlus Nord CE 5G. Разбира се миналогодишният модел има и своите недостатъци, които би трябвало да бъдат премахнати при наследника му.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !