OnePlus Pad може да е първият таблет на компанията

Offnews Последна промяна на 06 юли 2021 в 06:30 4715 0

Oneplus-Pad-EUIPO-641x628

OnePlus е известна със своите смартфони от висок клас, но изглежда ще се опита да навлезе в още една област. Ново сертифициране предполага, че компанията може би работи върху таблет, наречен OnePlus Pad.

Според сертификат, подаден в EUIPO, OnePlus е близо до пускането на предстоящия си таблет. Документът споменава само името и основна информация като време, език на подаване и др. Няма никакви подробности за спецификациите на самото устройство.

OnePlus навлезе на пазара на безжични слушалки със своите OnePlus Buds през 2019 година. Съвсем наскоро компанията обяви първия си смарт часовник OnePlus Watch, заедно с телефоните от серия 9. Всъщност слухове, че работи по таблет имаше отдавна, а сега, след обединяването й с OPPO, може би е въпрос само на време да научим повече за него.

Realme и Vivo, двете компании, собственост на BKK Electroniks, също работят върху собствена версия на таблети, което прави вероятността за съществуване на такова устройство на OnePlus, още по-голяма. Не е ясно кога OnePlus Pad може да стартира, но си струва да споменем, че подобни сертификати виждаме, ако и когато продуктите са почти готови за представяне.

Можем само да изчакаме и да видим какво ще се случи по-нататък. Най-вероятно скоро ще се появи повече информация, а може би и първите рендери на устройството, придружени с изтичане на ключови спецификации.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !