OnePlus официално прекрати поддръжката на OnePlus 6 и 6Т

Offnews Последна промяна на 18 януари 2022 в 06:40 412 0

OnePlus 6 and OnePlus 6T featured

OnePlus 6 беше обявен на 16 май 2018 година, а OnePlus 6T – на 29 октомври същата година. Сега член на екипа на компанията официално потвърди във форумите на общността, че серията е прекратена и е достигнала края на софтуерната си поддръжка.

OnePlus наскоро пусна актуализация за устройствата OnePlus 6 и 6T, която включва корекции от ноември 2021. Последния ъпдейт дойде с различни корекции на грешки и актуализации за сигурност и за съжаление се оказва наистина финален, защото това е последната актуализация, която серията ще получи някога.

“След 3 основни актуализации и повече от 3 години поддръжка, около 60 затворени бета версии и 30 отворени такива, сега е време да затворим една глава и да обявим края на официалната софтуерна поддръжка на OnePlus 6 и 6Т.

Благодарение на вашата постоянна подкрепа успяхме непрекъснато да подобряваме софтуерното изживяване на тези устройства и не можем да не ви благодарим много за постоянната обратна връзка. Бихме искали да споделим специалната си признателност към всички бета тестери, които от 2018 година насам тестваха функции, преди да бъдат пуснати в стабилната версия. Изиграхте огромна роля в оптимизирането на OxygenOS, за да осигурите цялостно по-добро изживяване”.

Всъщност това не беше съвсем неочаквано, тъй като устройствата бяха пуснати през далечната 2018 година. Ако сте собственика на едно от тях и искате да го задържите по-дълго, може би ще се зарадвате да разберете, че XDA Developers има стабилна общност от разработчици от трети страни, които поддържат двата модела с персонализирани ROM и най-новите версии на Android, които идват с актуални корекции за сигурност.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !