OnePlus обяви Buds Z2 с ANC и по-дълъг живот на батерията

Offnews Последна промяна на 17 декември 2021 в 07:16 232 0

BUDS Z2

OnePlus обяви наследниците на миналогодишните бюджетни безжични слушалки Buds Z2. Въпреки, че Buds Z2 изглеждат идентично, те предлагат значителен ъпгрейд, като най-забележително е активното шумоподтискане (ANC).

Новите безжични слушалки на компанията обещават и по-дълъг живот на батерията. Според OnePlus те ще осигуряват 5 часа непрекъснато възпроизвеждане с включен ANC или 7 часа без ANC.

Толкова ще издържа вградената 40 mAh батерия във всяка слушалка. Калъфът за зареждане от друга страна, разполага с батерия с капацитет 520 mAh, зарежда се през USB-C и осигурява на слушалките 5 часа възпроизвеждане само с 10-минутно презареждане.

Наличен е и режим на прозрачност, който е полезен, когато трябва да сте наясно със заобикалящата ви среда. По отношение на качеството на звука, разликата между Buds Z2 и Buds Pro е малка. Компанията посочва, че същите 11 мм динамични драйвери са налични и в Buds Z2.

Точно като останалите безжични слушалки на OnePlus, тези предлагат по-добра интеграция с телефони, произведени от компанията. Въпреки това можете да ги използвате и с други марки, както и с iPhone, а за настройките ви трябва приложението HeyMelody.

Цената на Buds Z2 в Европа е 99 евро, като единствената налична цветова опция е Pearl White. Obsidian Black също е на път, но ще е налична някъде през следващата година.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !