OnePlus Nord SE най-вероятно няма да се появи

Offnews Последна промяна на 29 март 2021 в 16:24 5636 0

oneplus-nord-successor-steve-H-onleaks-voice-closeup-1280x962

Нов доклад сочи, че OnePlus е замразила т.нар. Nord SE. Телефонът трябваше да е продължение на оригиналния Nord, което уж беше в разработка според последните слухове.

Очакваше се специалното издание, наречено Nord SE да получи 65 W зареждане, OLED дисплей и батерия с капацитет 4500 mAh. Сега обаче изглежда, че устройството няма да се появи, поне не и скоро.

Информацията идва от Макс Джамбор, който преди това разказа за Nord SE. Според нея телефонът е създаден в сътрудничество с художника Джошуа Видес и трябвало да излезе в края на миналата година или началото на тази. Въпреки това някои от неговите източници потвърждават, че устройството няма да види бял свят.

Всъщност няма очевидна причина за отмяната на OnePlus Nord SE и компанията може да използва това име за друг модел в бъдеще. Единственото сигурно нещо, според Джамбор е, че това няма да се случи сега.

Междувременно се твърди, че наследникът на OnePlus Nord N10 е в разработка. Видяхме рендери на устройството, което носи кодово име Ebba преди няколко седмици, но все още няма данни за характеристиките му.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !