OnePlus Nord LE е факт, но ще бъде направен само един

Offnews Последна промяна на 08 април 2021 в 16:41 5528 0

le-oneplus-nord

OnePlus Nord LE е факт, но от него ще бъде направено само едно устройство. OnePlus Nord SE е отменен, но това не пречи на компанията да създаде друг различен смартфон. Той извежда значението на Limited Edition (ограничено издание) на съвсем друго ниво.

Това е OnePlus Nord LE (Literally Only One Edition) или буквално – само едно издание. По същество това е същото устройство, като оригиналния OnePlus Nord, но с матов градиент на задния панел, преливащ от оранжево до зелено.

Както подсказва името, някога от него ще бъде произведено само едно устройство. Подобно на Nord той има чипсет Snapdragon 765G и 6.5 инчов дисплей с честота 90 Hz. Настройката на камерата е четворна, а батерията е с капацитет 4115 mAh с поддръжка на 30 W.

OnePlus не е потвърдила размера на паметта, но би трябвало конфигурацията да е 8/128 GB или 12/256 GB. Можем само да предполагаме, че поради уникалността на модела, компанията може да е по-щедра.

Тъй като на планетата ще има само едно устройство OnePlus Nord LE, компанията реши да го представи в профила си в Instagram, където можете да видите подробности за него.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !