OnePlus може да пусне ново устройство следващата седмица

Offnews Последна промяна на 08 октомври 2021 в 06:32 167 0

OnePlus-9-RT-box-800x432

Благодарение на своите устройства от по-нисък клас OnePlus успя да се превърне в най-бързо развиващия се ОЕМ производител през първата половина на 2021 година, а наскоро компанията обяви, че няма да пусне нов OnePlus 9T. Т серията обикновено пристига като леко подобрен модел с по-добри спецификации и хардуер на камерата.

Все пак това не означава, че няма да видим повече устройства на OnePlus през остатъка от годината. Последните слухове предполагат, че нов OnePlus 9RT е на път, а рендери разкриват как ще изглежда той.

Най-интересното е, че OnePlus 9RT може да дебютира още следващата седмица. Това твърди Digital Chat Station, допълвайки, че устройството ще работи с Android 11 от кутията и ColorOS 12 отгоре.

Типстърът предполага още, че телефонът ще се предлага в три цвята с цена, която може да е между 310 и 465 долара. Освен това OnePlus 9RT ще сподеял подобен дизайн с този на OnePlus 9R и разположението на обективите на камерата ще е същото.

Скорошен туит на @evleaks ни дава по-добра представа за това как може да изглежда новият OnePlus 9RT. Той показва телефона от различни ъгли и разкрива опаковката му.

Ако съдим по рендерите и предполагаемата цена, устройството ще се позиционира между OnePlus 9 и OnePlus 9R и е наистина крисаво, въпреки че няма да е флагман. Все още няма информация за наличностите по региони, но се предполага, че OnePlus 9RT ще пристигне с 12 GB RAM, 4500 mAh батерия с 65W зареждане и дисплей със 120 Hz честота на опресняване.

Не е ясно какъв ще е процесорът му, но някои източници твърдят, че това ще е Snapdragon 888, докато други смятат, че телефонът ще се захранва от Snapdragon 870. Остава да разберем дали всичко това е истина, за което ще се наложи да изчакаме до следващата седмица.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !