OnePlus Buds Pro вече могат да се свързват с две устройства едновременно

Offnews Последна промяна на 12 януари 2022 в 07:00 439 0

OnePlus-Buds-Pro-Glossy-White-Featured-A

Собствениците на безжичните слушалки OnePlus Buds Pro получават нова функционалност, наречена двойна връзка. Тя ще даде възможност за свързване с две устройства едновременно.

Информацията идва направо от форумите на OnePlus, където служител на компанията публикува добрата новина. Той посочи и номера на актуализацията, който е 531.531.410.

Самата актуализация, която носи функционалността, се разпространява на вълни, така че не се притеснявайте, ако все още не сте я получили. Това трябва да се случи в следващите няколко дни за всички потребители.

Когато най-сетне получите йпдейта, ще видите само функцията за двойна връзка в описанието. След като го инсталирате, тя трябва да се появи в настройките за слушалките на вашето устройство OnePlus и при включването й, вашите OnePlus Buds Pro ще могат да се свързват с две устройства едновременно чрез Bluetooth.

Това ще позволи без усилие да превключвате между телефона и лаптопа например, без да се налага да се свързвате отново с някое от устройствата. Функцията не е нещо особено, но пък е изключително удобна.

В случай, че искате да използвате OnePlus Buds Pro с продукт, който не е произведен от компанията, ще трябва да изтеглите и инсталирате приложението HeyMelody, за да използвате двойната връзка. XDA Developers вече са тествали функцията и твърдят, че са получили стабилни резултати с няколко устройства, включително iPhone 13 Pro и компютър с Windows 10.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !