OnePlus Buds Pro ще предложат адаптивно шумоподтискане

Offnews Последна промяна на 19 юли 2021 в 06:06 4471 0

OnePlus-Buds-Pro-800x449

Наскоро Пийт Лиу разкри, че OnePlus е насрочила събитие, на което ще обяви новия OnePlus Nord 2. То ще се състои в четвъртък, 22 юли, а заедно с телефона ще дебютират и новите безжични слушалки OnePlud Buds Pro.

Най-интересното е, че Лиу разкри повече подробности за слушалките в интервю за CNET. Той обясни, че OnePlus Buds Pro ще разполагат с адаптивно шумоподтискане, благодарение на три микрофона, които ще им позволят да наблюдават външните шумове.

Освен това слушалките ще могат да регулират шумоподтискането, като се пренастройват от минимум 15 децибела до максимум 40. Според Лиу компанията работи по тях от юли миналата година:

“За OnePlus е важно винаги да създава най-доброто потребителско изживяване. Аудио устройствата са жизненоважна част от ежедневния дигитален живот на нашите потребители и са ключови за издигане на цифровото развлекателно изживяване на следващо ниво. Широката гама от аудио продукти, които създадохме по-рано, най-накрая ни подготви да представим наистина водещо безжично аудио устройство с активно шумоподтискане и други функции на високо ниво”.

Според Лиу новите OnePlus Buds Pro ще осигуряват до 38 часа живот на батерията при изключено шумоподтискане и 28 часа с активиран ANC. Те ще разполагат с безжично зареждане, което обаче ще е ограничено до 2 W. Ако използвате кабел, ще можете да получите до 10 часа живот на батерията след 10-минутно зареждане.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !