OnePlus Band е първата фитнес гривна от компанията

Offnews Последна промяна на 11 януари 2021 в 14:01 6718 0

Screenshot 2021-01-11 140118

Както и очаквахме OnePlus представи първото си смарт носимо устройство, OnePlus Band. Моделът дебютира в Индия, но очакваме скоро да се появи и в други страни и региони.

Гривната включва очаквани за този клас характеристики и функционалности. Тя включва 1.1-инчов AMOLED екран, а под него откриваме и изписано името на компанията. Очаквано няма хардуерни бутони.

Моделът е със сертификация IP68 за водоустойчивост, което означава, че може да се използва и по време на плуване. Налична е възможност за проследяване на 12 вида тренировки, а освен това са включени и множество циферблати.

Не е наличен вграден GPS, но за целта се използва свързания смартфон. Разбира се можете да получавате известия от телефона, както и да управлявате музикалния плейбек.

Налични са редица сензри, включително за следена на пулса, нивата на кислород в кръвта и качеството на съня. Освен това има и вграден NFC, което означава, че гривната ще може да бъде използвана за безконтактни разплащания.

С един заряд на батерията се постигат до две седмици издръжливост, а зареждането става чрез специален адаптер, което не дава голямо удобство. Все пак издръжливостта с един заряд е доста добра и няма да ви се налага често да я зареждате.

Цената на OnePlus Band в Индия е около 34 долара, като тя идва в комплект с черна каишка. Отделно могат да бъдат закупени такива в син и сив/оранжев цвят.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !