OnePlus 9 Pro може да се появи и в бял цвят

Offnews Последна промяна на 05 август 2021 в 13:30 208 0

op9 pro white

Актуалният флагман на OnePlus, OnePlus 9 Pro беше представен в три цвята. Той е наличен в Morning Mist, Pine Green и Stellar Black.

Изглежда обаче компанията подготвя и Pure White версия на модела, като негова снимка се появи в китайската социална мрежа Weibo. Белият вариант е с матово покритие, което означава, че няма да остават много отпечатъци.

Засега няма официални индикации от компанията за съществуването на този вариант. Възможно е устройството да дебютира в бъдещe, да е ограничено само до определени пазари или изобщо да не се появи.

Интересно е да отбележим, че приближаваме момента, в който компанията традиционно представя T варианти на флагманските си предложения от годината. Тази година обаче има слухове, че няма да видим OnePlus 9T или 9T Pro.

OnePlus 9 Pro беше анонсиран през март, като за първи път компанията си партнира със специалист при камерите, Hasselblad. Той има 6.7-инчов LPTO дисплей с честота на опресняване 120Hz.

Сред основните му параметри са чипсет Snapdragon 888, 128/256GB памет за файлове и четворна основна камера - 48MP сензор, 8MP с телефото оптика, 50MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP монохромен.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !