OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro получават Oxygen OS 12

Offnews Последна промяна на 07 декември 2021 в 15:20 261 0

OnePlus_9_Pro

OnePlus започна разпространението на обновление до Android 12 с OxygenOS 12 за OnePlus 9 и 9 Pro. Новият интерфейс въвежда редица визуални промени, които са вдъхновени от Oppo и Color OS.

Има изцяло нови анимирани ефекти. Иконите за приложенията също са с нови текстури и дизайн вдъхновен от изцяло нови материали, светлини и слоеве.

OnePlus Shelf включва редица новости с повече стилове за картите и три изцяло нови такива. Това са Earphone Control Card, OnePlus Scout (универсално търсене) и OnePlus Watch Card за преглед на фитнес данните.

С обновлението идва и Work-Life Balance, която дава възможност за превключване между двата режима в Quick Setting. Всеки от тях може да бъде персонализиран със специфични настройки за известия и да се активира според местоположение, мрежа или време.

Галерията поддържа pinch-to-zoom подредба при скролиране между иконите на изображенията. Canvas Always On-Display включва нови стилове и цветове, както и подобрено управление.

Някои потребители, получили обновлението, съобщават за загуба на сигнал. Интересното е, че обновлението все още не е публикувано официално във форумите на OnePlus.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !