OnePlus 10 ще дебютира по-рано през 2022 година, за да се изправи срещу Galaxy S22

Offnews Последна промяна на 16 ноември 2021 в 06:59 215 0

Check-out-the-full-and-likely-final-OnePlus-10-Pro-design-in-these-glorious-new-renders

OnePlus може да пусне следващата си флагманска линия, серията OnePlus 10, по-рано от очакваното. Това беше съобщено от 91Mobiles, а информацията се базира на данни на инсайдера Йогеш Брар.

Гамата OnePlus 9 беше пусната в края на март тази година и не беше последвана от модел Т, ако не се брои OnePlus 9RT, който се предлага само в Китай. Това може да е една от причините, поради които компанията се насочва към по-ранна дата за старта на OnePlus 10 в началото на 2022 година.

Според доклада устройствата вече са във фаза на частно тестване в Европа и Китай. Твърди се, че китайската компания иска да ги пусне до края на януари или февруари. Това приблизително съвпада със сроковете на пускане на серията Samsung Galaxy S21 FE и Galaxy S22, които пък според слуховете ще дебютират съответно на 4 януари и 8 февруари.

OnePlus 10 Pro ще предлага рекордни скорости на зареждане и нов дизайн, вдъхновен от Galaxy S21. Плосък дисплей, подобен на този на OPPO Reno 7 Pro с тънки рамки и отвор за камерата отляво. Съобщева се, че дисплеят ще е 6.7 инча и ще поддържа честота на опресняване до 120 Hz.

Настройката на задната камера вероятно ще предложи перископен обектив с 5х увеличение, което би било надграждане спрямо 3.3х оптичното увеличение на OnePlus 9 Pro. OnePlus 10 вероятно ще се захранва от флагманския чип на Qualcomm, Snapdragon 898, а моделът Pro ще се предлага във варианти за съхранение от 128 и 256 GB.

Според наскоро изтекла информация, OnePlus 10 Pro може да предложи 125W кабелно зареждане за своята 5000 mAh батерия. Другите подробности все още са загадка, но предполагаемите спецификации сочат, че това ще е приличен ъпгрейд спрямо предшественика си и може да се превърне в един от най-добрите телефони на 2022 година.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !