OnePlus 10 Pro ще бъде представен през януари

Offnews Последна промяна на 23 декември 2021 в 07:44 275 0

OnePlus-10-Pro-696x392

OnePlus се подготвя да покаже следващия си смартфон и изглежда, че няма да се наложи да чакаме дълго, за да го видим. Компанията ще разкрие OnePlus 10 Pro следващия месец, според съоснователя и главен изпълнителен директор Пийт Лау:

“OnePlus 10 Pro, ще се видим през януари”, написа той в китайската социална мрежа Weibo.

Ако OnePlus разкрие следващия си телефон през януари, това ще отбележи промяна в обичайната й времева линия. През последните няколко години компанията обявяваше флагманите си през март или април, обикновено след като Samsung представи новите си модели от серията Galaxy S.

Слуховете предполагат, че този път OnePlus ще покаже само един телефон, вместо обичайните базов и Pro модели. В миналото компанията пускаше и модели от серията Т, но тази година така и не видяхме 9Т.

По-рано Пийт Лау посочи, че устройствата от серия 10 ще имат нова операционна система, базирана на Android 12, която OnePlus сподеял с OPPO. Двете компании официално се сляха тази година под собствеността на BBK Electronics, като OnePlus стана подмарка на OPPO.

Различни изтичания вече ни предложиха поглед към OnePlus 10 Pro. Изглежда, че той ще използва камери Hasselblad, докато екранът му ще е 6.7 инчов QHD+ с честота на опресняване от 120 Hz. Лау потвърди по-рано този месец, че предстоящото устройство ще се задвижва от новия чипсет Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcomm.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !