OnePlus 10 Pro оживя във видео, базирано на рендери

Offnews Последна промяна на 21 декември 2021 в 07:50 213 0

1640037281_10-Pro-is-brought-to-life-in-a-video-based-on-renders

Предполага се, че OnePlus 10 Pro ще дебютира някъде между февруари и март следващата година. Както може да се очака, вече се насъбраха значително количество слухове и спекулации за двата модела от серията.

Преди около месец първите няколко рендера на OnePlus 10 Pro се появиха в интернет, представяйки много елегантно устройство с широк, но тънък корпус и набор първокласни задни камери с марката Hasselblad. Те съответстваха на познатата концепция на компанията, но изглеждаха някак си по-класно и явно изобразяваха флагман от следващо поколение.

Тези рендери сега оживяват във видео на известния технелогочен визуализатор на концепции Укар Хан, който има свой собствен YouTube канал. Вместо да гарантира, че ви показва предстоящия флагман, видеото се базира на всички течове, появили се досега, което означава, че има голям шанс реалното устройство много да прилича на това в клипа:

https://www.youtube.com/watch?v=C4VDzBDuYxc&feature=emb_imp_woyt

Видеото показва OnePlus 10 Pro в целия му блясък от всички възможни ъгли. Демонстрирани са четири разцветки – черен, лилав, сребрист и зелен. Това обаче е изцяло концепция на автора, тъй като все още няма данни за действителните цветови опции.

Сложната настройка на камерата получава много внимание – показан е симетричният й дизайн с две колони, обграден в изпъкнала рамка, която елегантно обгръща телефона отстрани. Извивките около рамките на телефона също са демонстрирани подходящо и съвпадат с цялостната гладка визия на устройството, без остри ръбове и със сигурност идеално прилягащо в ръката.

Според течовете до сега OnePlus 10 Pro ще предложи 6.7 инчов 1440 р LTPO дисплей със скорост на опресняване 120 Hz. Задната камера ще може да се похвали с 48 мегапикселов основен сензор, 50 мегапикселов ултраширок и 8 мегапикселов 3х телефото. Предната ще е 32 мегапикселова и ще се намира в лявата част на екрана. Що се отнася до зареждането, най-новата информация сочи, че то ще е със скорост до 80W жично и 50W безжично.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !