OnePlus 10 Pro може да се предлага и в бяло

Offnews Последна промяна на 10 януари 2022 в 06:27 440 0

OnePlus-10-Pro_Family-Shot

OnePlus официално потвърди по-голямата част от изтеклата информация за предстоящия си флагман OnePlus 10 Pro и разкри дизайна и спецификациите му, както и някои от новите функции на камерата, създадена в сътрудничество с Hasselblad. Маркетингова информация вече потвърди, че новият модел от висок клас ще се предлага в черно и зелено, а сега нов източник сочи, че може да има и бял вариант.

Член на XDA Developers с никнейм mlgmxyysd намери нови препратки към бял модел с кодово име “negroni”, което съвпада с това на OnePlus 10 Pro. Съобщава се, че белият вариант ще се появи заедно с цветовете Emerald Forest и Volcanic Black.

Разработчикът публикува в Twitter и тапети за трите цветови варианти. Изображенията изглеждат автентични и това прави възможно съществуването на бял вариант а устройството.

За съжаление няма достатъчно информация дали това ще бъде специална конфигурация на паметта и съхранението, както и дали ще се продава извън Китай. Компанията не разкри официалните цветови опции за предстоящия OnePlus 10 Pro, но сподели други важни детайли като характеристиките на камерата Hasselblad например.

OnePlus 10 Pro ще се захранва от чипсета Snapdragon 8 Gen 1 и ще има най-новата LPDDR5 RAM и UFS 3.1 съхранение. Размерът на дисплея е неизвестен за момента, но той ще има 120 Hz Fluid AMOLED с LTPO технология и ще се основава на второто поколение LTPO калибриране, което предлага по-добри нива на яркост и енергийна ефективност.

Батерията от 5000 mAh ще захранва устройството, което ще поддържа 80W бързо кабелно зареждане SuperVOOC и 50W безжично зареждане AirVOOC, както и реверсивно безжично зареждане. По отношение на камерата, предната ще е 32 мегапикселова, докато задната ще съдържа три сензора – 48, 50 и 8 мегапикселови. OnePlus не посочи изрично кой кой е, но знаем, че ще има 150-градусова ултраширока и телефото камера.

OnePlus 10 Pro ще стартира на 11 януари в Китай и ще дойде в Европа, Северна Америка, Индия и други региони по-късно.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !