Обновяването June Feature Drop за смартфоните Google Pixel добави нови функции

Offnews Последна промяна на 09 юни 2021 в 15:57 5363 0

gsmarena_003-1

Google започна разпространяването на комплект нови функции за смартфоните Pixel. Обновяването се нарича June Feature Drop, като повечето негови функции са предназначени за любителите на фотографията.

В режима Astrophotography се е появила възможност за заснемането на кратки клипове, когато камерата прави снимка с дълга експозиция. На практика всяка снимка на небето с продължителна експозиция се преобразува в кратко time-lapse видео.

https://youtu.be/VDz1uX-ueLs

Новата функция Locked Folder бе анонсирана по време на Google I/O миналия месец. Това е специална папка, в която потребителите могат да поставят снимки, които не биха искали да показват на никой друг. Достъпът до тази папка е възможен само след въвеждането на парола или чрез биометрична идентификация. Функционалността Locked Folder е част от голямото обновяване June Feature Drop и постепенно ще бъде получена от всички потребители на смартфоните Pixel.

Друг нов момент е функцията Heads Up от комплекта Digital Wellbeing. Тя регистрира кога потребителят върви и активно използва своя смартфон и в този случай го уведомява, че трябва да бъде по-внимателен, да си вдига главата от екрана и да се оглежда.

И още, обновяването June Feature Drop добави 3 нови версии на тапети с Pride тематика.

След инсталирането на June Feature Drop потребителите на смартфоните Pixel могат да използват Google Assistant, за да приемат или отказват телефонни разговори.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !