Nvidia препоръча на геймърите да деинсталират най-новата актуализация на Windows 10

Offnews Последна промяна на 23 април 2021 в 08:32 5604 0

NVIDIA staff member says gamers should uninstall the latest Windows 10 update to fix issues

В края на миналата седмица започнаха да се появяват жалби от последното кумулативно обновяване на Windows 10 обозначено като KB5001330. Към днешен ден тези жалби станаха изключително много, като потребителите се оплакват от възникването на маса сериозни проблеми, сред които грешки при инсталирането на обновяванията по безопасността, грешки в профила на потребителя, както и сериозно понижаване на производителността. По всичко личи, че най-много са пострадали геймърите, понеже при гейминга непрекъснато се появяват лагове и други неприятни проблеми. Ето защо Nvidia препоръча деинсталиране на най-новата актуализация за Windows 10.

В официалния форум за техническа поддръжка Nvidia се появи съобщение, че потребителите, които са забелязали понижаване на производителността в игрите, е по-добре деинсталират обновяването Windows 10 KB5000842. Това е ъпдейтът от месец март, но съвсем същите проблеми се проявяват и след инсталирането на KB5001330.

Проблемите съвсем не се ограничават само до хардуера на Nvidia. Потребителите с видеокарти на AMD също се оплакаха от понижаване на производителността, от чести лагове и от нестабилен брой кадри в секунда.

Деинсталирането на това обновяване е съвсем лесно и става от опцията Windows Update, която дава възможност за премахването на всяко едно обновяване. Налага се рестартиране на компютъра.

Трябва да се има предвид, че след деинсталирането на което и да било кумулативно обновяване се премахват и всички пачове по безопасността и всички нововъведения и промени. Но засега това е единственият изход.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !