Новото поколение Mac mini на Apple може да се забави

Offnews Последна промяна на 14 март 2022 в 06:57 560 0

Mac-Mini-Featured-Image

След като не видяхме нов и по-мощен Mac mini по време на пролетното събитие на Apple, известният анализатор Минг-Чи Куо се завръща с нова прогноза, която публикува в Twitter. Въпреки че преди това твърдеше, че новото устройство от по-висок клас ще пристигне по-късно тази година, Куо сега посочва, че това ще се случи през 2023 година.

Изглежда анализаторът е получил нова информация за Mac mini, захранван от М2 чип. Миналата седмица журналистът Марк Гурман също спомена устройството, заедно с нов 13 инчов MacBook Pro и 24 инчов iMac, но според него те ще бъдат представени скоро.

Това си противоречи с прогнозата на известния анализатор и явно ще се наложи да изчакаме, за да получим по-точна информация. Apple е известна с това, че ревниво пази в тайна своите предстоящи устройства, което означава, че можем да разчитаме само на слуховете.

Що се отнася до новия процесор M2, който ще захранва Mac mini и останалите две устройства, очаква се той да включва 8-ядрен процесор и GPU с 9 или 10 ядра. Това предполага, че Mac mini може да пристигне с по-масивно шаси.

Освен това слуховете предполагат, че устройството ще има горна част подобна на плексиглас и два различни цветови варианта. Можем само да се надяваме Apple да опресни гамата си Mac mini до края на текущата година, а прогнозите на Куо да не се сбъднат, но анализаторът е известен с добрата си репутация, що се отнася до предстоящи устройства на компанията.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !