Ново изтичане твърди, че OnePlus Nord N20 ще пристигне през февруари

Offnews Последна промяна на 20 януари 2022 в 07:07 523 0

ONEPLUS-NORD-N20-5K1

OnePlus официално представи OnePlus 10 Pro и го пусна само в Китай, но обеща, че новият флагман ще достигне до повече пазари скоро. Сега поредното изтичане твърди, че това ще се случи през март, а Nord N20 и Nord CE 2 ще пристигнат през февруари.

Източник заяви в Twitter, че OnePlus може да пусне новия Nord CE 2 в Индия и Nord N20 в Европа още следващия месец. Той също така споменава, че OnePlus 10 Pro може да стартира в световен мащаб през март, а новата Unified OS, базирана на Android 12, ще стартира през април.

Въпросната Unified OS вероятно се отнася до отдалечаването на OnePlus от собствената й Oxygen OS в Китай и преминаването към новата платформа Color OS. Тя изглежда идентична с операционната система на OnePlus и идва със същите функции, но е разработена съвместно с OPPO.

OnePlus Nord CE 2 изтече още през декември 2021 година. Съобщава се, че той ще се предлага с идентичен дизайн със серията Nord 2 и трябва да има 6.4 инчов AMOLED дисплей с 90Hz честота на опресняване и 16 мегапикселова селфи камера.

Говори се още, че устройството ще е оборудвано с чипа Dimensity 900 и 8/12 GB RAM и 128/256 GB памет. То вероятно ще се предлага само в Индия.

От друга страна се съобщава, че Nord N20 5G ще стартира в Европа през февруари и ще разполага с 6.43 инчов AMOLED дисплей, вероятно с 90Hz честота на опресняване. Той ще се предлага с чипсет Snapdragon 695 и ще има 48 мегапикселова основна камера с два 2 мегапикселови сензора.

Към момента няма много информация, но изглежда, че събитията следват очертаната времева линия и е възможно да видим две нови устройства OnePlus, обявени още в края на този месец.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !