Ново изтичане свидетелства за мощния хардуер на OnePlus Nord CE 5G

Offnews Последна промяна на 31 май 2021 в 06:57 6585 0

OnePlus Nord CE 5G

OnePlus се готви да пусне нов бюджетен смартфон - Nord CE 5G, който ще дебютира в началото на следващия месец. Сега подробности за спецификациите му се появиха онлайн.

Изглежда OnePlus Nord CE 5G ще е наистина солиден модел от среден клас, който най-вероятно ще е и на приемлива цена. Той ще е въоръжен със Snaodragon 759G и AMOLED дисплей с честота на опресняване 90 Hz.

Според Android Central телефонът ще работи с миналогодишни процесор на Qualcomm, който е базиран на 8 nm процес, използва ядрото Kryo 570 и предлага технология за шумоподтискане, базирана на AI и поддръжка на честотни ленти mmWave и sub-6GHz 5G. Докладът сочи още, че OnePlus Nord CE 5G ще пристигне с 6.43 инчов AMOLED дисплей с честота на опресняване 90 Hz, но детайли като яркост и разделителна способност все още не са наличи.

Що се отнася до камерата, телефонът ще предложи тройна с 64 мегапикселов основен сензор. Интересното тук е, че оригиналният Nord беше с четворна камера.

Селфи камерата на OnePlus Nord CE 5G ще е 16 мегапикселова, което също е понижение в сравнение с 32 мегапикселовата на оригиналния Nord, която имаше и 8 мегапикселов ултраширок сензор.

OnePlus Nord CE 5G, където CE означава “Core Edition”, ще направи своя официален дебют на 10 юни в Индия, както и на няколко европейски пазара.”Редуцирахме оригиналния Nord до основните му елементи и добавихме няколко допълнителни функции, за да създадем страхотен ежедневен телефон на още по-достъпна цена”, коментира Пийт Лау по повод на предстоящото устройство.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !