Ново изтичане разкрива спецификациите на OnePlus Nord CE 2 Lite

Offnews Последна промяна на 18 март 2022 в 06:43 482 0

oneplus-nord-ce-2-lite

След като миналата седмица се появиха рендери на OnePlus Nord CE 2 Lite, сега ново изтичане разкрива неговите спецификации. Устройството се появи в базата данни на FCC под номер на модела GN2200.

Данните сочат 5G свързаност и чипсет Snapdragon 695 или 480+, а не Dimensity като на останалите два модела Nord 2. Телефонът работи с Android и има 6 GB RAM, става ясно от Geekbench резултати.

TUV Rheinland сертификати пък сочат, че устройството има 4500 mAh батери с поддръжка на 33W бързо зареждане. Зарядното извежда 5-11V при 3А и капацитетът на батерията е същият, като този на Nord CE 2, но с половината мощност на зареждане.

Друг източник предоставя данни за камерата, която ще има основен сензор 1/1.8 инча, обектив с бленда f/1.7 и електронна стабилизация на изображението. Трите модула на камерата се виждат в рендерите, но текущата информация предполага, че другите два са сензори за дълбочина и макро. Очаква се селфи камерата да е 16 мегапикселова, а дисплеят да е 6.6 инча.

Няма информация за това кога OnePlus Nord CE 2 Lite ще бъде обявен официално, но цялата документация предполага, че това ще се случи скоро.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !