Ново изтичане детайлизира промените в камерата на Pixel 7 и 7 Pro

Offnews Последна промяна на 15 април 2022 в 07:34 489 0

pixel 7 camera

Google не само създаде нов чипсет за своите флагмански телефони миналата година, но и ги преобрази. Освен това компанията оборудва серията Pixel 6 с нови камери, но слуховете за техните наследници не звучат така вълнуващо.

Pixel 6 разполага с 50 мегапикселов основен сензор и 12 мегапикселов ултраширок, а 7 Pro има и трети 48 мегапикселов телефото сензор с 4х оптично увеличение. Йогеш Брар посочва, че Pixel 7 и 7 Pro с кодови имена Cheetah и Panther, ще наследят настройките на камерата на своите предшественици.

Google така или иначе никога не е разчитала само на хардуер, за да направи телефоните Pixel най-добрите камерафони, което означава, че все още можем да очакваме подобрения. Брар добавя, че гигантът вероятно ще оптимизира сензорите, за да извлече повече производителност, а голямата част от тази тежка работа ще свърши софтуерът.

Двата нови телефона Pixel вероятно ще запазят в голяма степен и дизайна на пердходната серия, включително и лентата на камерата, минаваща по цялата ширина на корпуса, но ръбовете вече ще са изравнени със самата лента за повече елегантност. Изтекли рендери сочат и, че новата серия ще има по-големи обективи.

Очаква се стандартният модел да има 6.3 инчов дисплей, което ще го направи малко по-малък от 6.4 инчовия Pixel 6. Говори се, че Pixel 7 Pro ще използва същия 6.7 инчов дисплей като Pixel 6 Pro. Смартфоните очевидно ще се захранват от второ поколечие чипсет Tensor и ще бъдат представени през октомври, заедно с Pixel Watch. Повечето други спецификации обаче, все още са тайна, но е много вероятно по време на Google I/O през май да видим бюджетния Pixel 6a.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !