Ново изтичане дава подробности за цените и датата на пускане на Google Pixel 6

Offnews Последна промяна на 30 септември 2021 в 06:44 268 0

google-pixel-6

Google Pixel 6 и 6 Pro вече не са мистерия, след като през последните месеци дори самата компания изнесе подробности за характеристиките им. Това включва чипсета Tensor, който ще ги захранва, както и обновения дизайн и множество рекламни клипове.

Последното изтичане обаче, дава информация за евентуалните цени на устройствата и подкрепя предишни слухове за това кога можем да ги очакваме.

Според Брендън Лий и Gadgets 360, Pixel 6 ще струва 649 евро, което е около 555 паунда във Великобритания и около 770 долара в САЩ. Google Pixel 6 Pro пък ще е с цена от около 899 евро или 770 паунда/1065 долара.

Лий посочва също така, че неговите източници твърдят, че Pixel 6 ще се предлага в цветови опции Carbon и Fog, въпреки че не споменава в какви разцветки ще пристигне Pixel 6 Pro. Що се отнася до датата на пускане, източниците на Лий посочват 19 октовмри. Продажбите на устройствата пък ще стартират на 28 октомври.

Все още няма официална информация, но тези дати вече са споменавани няколко пъти от различни източници. От своя страна Google посочва само “есента на 2021 г.”, което би трябвало да включва септември, октомври и ноември, така че двете устройства най-вероятно ще дебютират през октомври, като своя предшественик, заедно с Android 12.

Според слуховете серията Pixel 6 ще предложи няколко нови режима за камерата, сред които “magic eraser”, “scene lock” и ”portrait spotlight”. Обновеният им дизайн вече е известен, благодарение на разкритията на самата компания, но може би най-интересен ще е собственият чип Tensor, с който Google ще се нареди сред производителите, избрали да не разчитат на външни доставчици за този така важен компонент.

Ако последното изтичане е вярно, съвсем скоро би трябвало компанията да обяви датата на премиерата на Pixel 6 и Pixel 6 Pro. А какво е останало в тайна до последно, ще научим по време на самото събитие.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !