Новите True Wireless Earbuds Plus на HTC предлагат поддръжка на ANC и водоустойчивост

Offnews Последна промяна на 26 октомври 2021 в 07:14 304 0

Въпреки, че слушалките не са нещо, с което HTC е известна, тайванската компания се е занимавала с аудио и преди, особено когато нейните собствени смартфони се доставяха със слушалки. Сега тя се завръща на аудио пазара с чифт слушалки, които изглеждат наистина добре.

True Wireless Earbuds Plus се предлагат за 69 паунда във Великобритания, но тепърва предстои да разберем колко ще струват в останалата част на Европа и дали HTC ще ги предлага в САЩ.

Въпреки това знаем, че тези слушалки предлагат активно шумоподтискане (ANC) и водоустойчивост клас IPX5. Другото важно нещо, което трябва да соменем е, че те осигуряват до 4.5 часа живот на батерията, който може да бъде удължен до около 86 часа с помощта на кутийката за зареждане.

Ако искате да получите по-дълъг живот на батерията, ще трябва да деактивирате ANC за още един допълнителен час слушане на музика. Слушалките са ергономични и удобни, прилягат перфектно в ухото и минимизират външния шум с три различни размера тапи за уши.

True Wireless Earbuds Plus предлагат ниска латентност, голям обхват, поддръжка на Bluetooth 5.0 от следващо поколение, висока скорост, широко покритие до 10 метра и стабилна свързаност. Страхотният им звук е винаги чист и в синхрон с предаваното на екрана съдържание. Това, което е най-любопитно е възможността да се използват по отделно, сдвоени с две различни устройства, в зависимост от вашите нужди.

С големина от едва 18 мм и тегло 4.5 грама на слушалка, те ще ви предложат удобството и лекотата на съвременно акустично приклчение. True Wireless Earbuds Plus на HTC се предлагат в черно и бяло и ще са достъпни за поръчка на сайта на HTC Vive в Обединеното кралство.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !