Новите телевизори на LG за 2022 г. са с подобрена яркост

Offnews Последна промяна на 04 януари 2022 в 13:09 722 0

OLED-evo-Gallery-Edition-97G2-Lifestyle-Image_v2

В тон с ежегодната традиция, LG представя по време на CES, първите детайли за телевизорите, които компанията пуска през 2022 г. Подобно на миналата година, компанията отчита постигането на подобрението при яркостта, като основна причина за преминаване към новото поколение.

Тази година дори по-достъпната серия телевизори C2 включва evo панелът, който беше представен през 2021 г. Освен това според компанията новият процесор Alpha 9 Gen 5 AI подобрява осветяването чрез по-умни алгоритми и топлинно разсейване. Чиповете също така подобряват скалирането и предлагат виртуален 7.1.2 съраунд звук.

Новите OLED телевизори на компанията използват и актуалната версия на операционната система webOS. Софтуерът е с поддръжка за индивидуални профили, което позволява персонализиране на редица елементи от интерфейса. Системата също така предлага и персонализирани препоръки за съдържание.

С новата webOS е възможно също така да дублирате това, което гледате на друг телевизор на компанията. Тазгодишните телевизори ще поддържат и новия стандарт за умен дом, Matter, с който е възможно управлението на разнообразни уреди.

От LG въвеждат и по-добро гейминг изживяване с новия Game Optimizer. Компанията добавя допълнителни функционалности и опции за пресети в менюто за по-лесен достъп. G2 и C2 поддържат G-Sync, FreeSync и варираща честота на опресняване, както и HDMI 2.1.

Засега няма яснота около цените. Серията G2 ще предлага 55-, 65-, 75-, 83- и 97-инчови варианти, а в C2 ще има шест варианта с нова 42-инчова опция към 48-, 55-, 65-, 77- и 83-инчовите. LG планира също така да разшири QNED предложенията си.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !