Новите Nokia G11 и Nokia G21 - създадени да издържат по-дълго

Offnews Последна промяна на 14 февруари 2022 в 22:31 598 0

Nokia G21 & Nokia G11_London

  • Love it: Новият режим Super Battery Saver, ексклузивен за HMD Global, ви дава повече живот на батерията в сравнение със стандартното решение за Android
  • Trust it: Два пъти повече ъпдейти на сигурността от конкуренцията, за да подсигурите важните си данни, плюс 30 дни безплатен достъп до ExpressVPN за допълнителна сигурност
  • Keep it: Първите телефони Nokia за 2022 г. са с чисто нов дизайн, който отбелязва началото на нова вълна от надеждни и издръжливи устройства за марката тази година

 

Домът на телефоните на Nokia, HMD Global, представи два нови устойчиви смартфона Nokia от G-серията – Nokia G11 и Nokia G21. През годините издръжливостта на батерията се превърна в една от емблемите на марката и новите модели смартфони с Android в бюджетния клас не правят изключение. Двете устройства предлагат впечатляващ живот на батерията до три дни с едно зареждане, нов, ексклузивен за HMD Global режим Super Battery Saver, както и водещи в категорията актуализации на сигурността.

Флориан Сейче, Главен изпълнителен директор, HMD Global: Продължаваме да надхвърляме очакванията за смартфоните от средния клас, осигурявайки достъпна, сигурна и конкурентна технология за всички. Радвам се да представя двамата нови герои от G-серията, която заема централно място в портфолиото ни – Nokia G11 и Nokia G21.

Тези модели са въплъщение на издръжливостта и дългия живот на батерията, с които телефоните Nokia добиха огромната си популярност още преди години. Това, в комбинация с най-доброто от софтуера Android и два пъти повече актуализации на сигурността от конкуренцията в тази ценова категория, е в основата на визията ни за 2022 г. и занапред, а именно – да продължаваме да създаваме телефони, които издържат по-дълго.”

Ненадмината защита за мобилни технологии с по-дълъг живот

Два пъти повече ъпдейти на сигурността в сравнение с конкуренцията за максимум защита на важните данни – Nokia G11 и Nokia G21 ще работят безпроблемно във фонов режим, за да ви осигурят пълна защита.

G-серията на телефоните Nokia е първата в средния клас, която предлага модели с Mask режим, гарантиращ бързо и лесно отключване на телефона чрез лицево разпознаване, дори когато носите маската си на обществени места.

Готови са за Android 12, така че винаги да имате достъп до най-новите функции със смартфон, който можете да запазите по-дълго.

Благодарение на водещи в индустрията партньори, Nokia G11 и Nokia G21 предлагат оптимално потребителско изживяване в средния клас с фабрично инсталирани Spotify и ExpressVPN. Spotify също така предоставя на притежателите на смартфони Nokia достъп до 70 милиона песни и 3,2 милиона подкаста още при самата покупка. За подобрена поверителност и допълнително спокойствие, ExpressVPN вече е наличен на всички нови смартфони Nokia с 30-дневна безплатна пробна версия.

Дълъг живот на батерията, за да останете винаги свързани

Впечатляващият тридневен живот на батерията е идеален за тези, които искат да се фокусират върху работатата и развлеченията си, без да се притесняват колко батерия им остава. Независимо дали улавяте спомените със семейството ви, или гледате любимите си филми и сериали, с новите Nokia G11 и Nokia G21 оставате свързани през целия ден.

Включете чисто новия режим Super Battery Saver, за да удължите живота на батерията си още повече – можете дори да изберете точно от кои приложения да се пести енергия, за да ползвате пълноценно ключовите за дадения момент функции на телефона. Nokia G11 и Nokia G21 позволяват този режим да бъде включван по всяко време.

Бърза реакция за по-висока производителност

Въвеждането на честота на опресняването от 90 Hz в G-серията подобрява скоростта на скролването, улеснява писането на мейли и съобщения и придава на снимките още по-професионален зафършек и мекота.

Спираща дъха фотография с Nokia G21

Многофункционалната тройна камера дава възможност на всеки да създава професионално изглеждащи снимки с красиви детайли, дори при ниска осветеност. Изкуственият интелект на предната камерата пък гарантира, че вечерните ви селфита ще имат достатъчно светлина и яснота на изображенията. Освен това, посредством AI Super Resolution, новите телефони повишават качеството на кадрите при zoom-ване за поразителен резултат.

Нов дизайн с познатата финландска издръжливост

Nokia G11 и Nokia G21 са с обновен дизайн – по-тънки, по-ергономични и с променено разположение на основната камера. Изработени са от здрав поликарбонат и отдават почит на издръжливостта и скандинавското качество, които се очакват от телефоните Nokia, но с освежен силует на гамата.

Предстоящи - цени и наличност: 

  • Nokia G11 ще се предлага в България в цветовете Charcoal и Ice в конфигурация 3/32 GB на препоръчителна цена 279 лева.
  • Nokia G21 ще се предлага в България в цветовете Nordic Blue и Dusk в конфигурация 4/64 GB на препоръчителна цена 329 лева.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !